Erdoğan: Libya'da iki şehidimiz var

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya konusunda sorulan soruyla ilgili, "Bizim Libya'da iki tane şehidimiz var. Suriye Milli Ordusu'ndan şu anda orada bulunanlar var. Suriye Milli Ordusu'ndan oraya gidenlerin ortak paydaları var." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki olaylara ilişkin, "Rusya, rejim güçlerine en üst düzeyde destek veriyor. İnkar etseler de bu tespit bizde. Bu mücadelenin içinde olmaya mecbur değil mahkumuz." dedi.

Erdoğan, "Putin ile en üst düzeyde görüşmeleri yaparak yol haritamıza, nerede ne tür eksiklikler var bunları değerlendirme bakımından devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"Rusya heyeti İdlib görüşmeleri için yarın Türkiye'ye gelecek"
Rusya heyetinin İdlib görüşmeleri için yarın Türkiye'ye geleceğini bildiren Erdoğan, "5 Mart'ta Sayın Putin ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir." diye konuştu.

"Koronavirüs konusunda bütün tedbirleri aldık"
Yeni tip koronavirüs salgını konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ana kadar bütün tedbirleri aldıklarını belirtti.

Erdoğan, Libya'yla ilgili yöneltilen soruyu, "Fox önce ciddi bir medya mensubu olsun. Bunu bir defa öğrenmeniz lazım, yalan haber üretmeyi bırakın. Beni muhalefet mi yargılayacak? Muhalefet önce kendisini yargılasın. Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor, Bay Kemal kalkıp da bunların hesabını sormuyor, kalkıp bize 'Esad'la görüşün' diyor, akıl veriyor. Sen o aklı kendine sakla da bir işe yarasın. Bizim Libya'da iki tane şehidimiz var. Suriye Milli Ordusu'ndan şu anda orada bulunanlar var. Suriye Milli Ordusu'ndan oraya gidenlerin ortak paydaları var." şeklinde cevapladı.

Kategoriler Gündem
Yorumlar