Erdoğan'dan CHP'deki istifalara ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Partilerinde yaşanan istifalar nedeni ile bizi hedef alıyorlar. Oysa bugün kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin arasında isim dışında hiçbir benzerlik yok. Sizin kimlerle kol kol yürüdüğünüzü herkes biliyor." dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

- CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçluyor. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır.

- Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor. Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP'liler daima ön saflarda yer aldı.

- Partilerinde yaşanan istifalar nedeni ile bizi hedef alıyorlar. Oysa bugün kime sorsanız Atatürk'ün CHP'si ile Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin arasında isim dışında hiçbir benzerlik yok. Sizin kimlerle kol kol yürüdüğünüzü herkes biliyor.

- Biz parti olarak mevcut CHP yönetiminden oldukça memnunuz. Her gün pot kıran yönetimden de gaf ebesi genel başkan Kılıçdaroğlu'ndan da oldukça memnunuz.

Ayrıntılar geliyor...

Kategoriler Gündem
Yorumlar