Erdoğan'dan İş Bankası açıklaması

Türkiye İş Bankası’nın hisselerinin Hazine’ye devri için başlatılan çalışma konusunda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bir an önce sonlandırılması talimatını verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Erdoğan, “Mevzuat belli, CHP’nin  süreci nasıl yönettiği belli, fazla geciktirmeyin, çalışmayı bir an  önce bitirin” dedi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre, Erdoğan başkanlığında  önceki gün düzenlenen MYK toplantısında baroların seçim düzenlemesinin  yanı sıra CHP’nin Türkiye İş Bankası’ndaki hisselerinin devri konusu  da gündeme geldi. Telekonferans yöntemi ile yapılan toplantıya Hazine  ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de  katıldı.

Edinilen bilgiye göre toplantıda Erdoğan, AK Parti’nin, CHP’nin İş Bankası hisseleri ile ilgili kurduğu komisyon, anayasa, uluslararası  hukuk, medeni hukuk ve siyasi partiler mevzuatı üzerinde dört kollu  bir çalışma yürütülerek, çalışmanın en geç 10 gün içinde tamamlanması  talimatını verdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar