Europower'dan 4,75 milyon dolarlık sözleşme
Europower Enerji, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenen recloser alımı ihalesinde en avantajlı teklifi vererek ihaleyi kazandı. İhalenin bedeli 4,75 milyon dolar olarak açıklandı.
Abone ol
Europower Enerji (#EUPWR), yeni bir ihale başarısını kamuoyuyla paylaştı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (Toroslar EDAŞ) tarafından gerçekleştirilen recloser alımı ihalesinde Europower en avantajlı teklifi sunarak ihalenin kazananı oldu.
İhale bedeli 4,75 milyon dolar
Açıklamaya göre söz konusu ihalenin toplam bedeli 4 milyon 750 bin dolar olarak belirlendi. İhale kapsamında dağıtım şebekelerinde kullanılan recloser ekipmanlarının tedariki gerçekleştirilecek.
Elektrik dağıtım altyapısında kritik öneme sahip olan recloser sistemleri, arıza tespiti ve enerji sürekliliğinin sağlanmasında önemli rol oynuyor.
Sözleşme 17 Temmuz'da imzalanacak
Şirket, ihale kapsamında sözleşmenin 17 Temmuz 2026 tarihinde imzalanmasının planlandığını duyurdu.
Sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte projenin resmi olarak yürürlüğe girmesi ve teslimat sürecinin başlaması bekleniyor.
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.