Fanuc robotları Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde

Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde Digit4Anatolia katkılarıyla geçtiğimiz günlerde Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi düzenlendi. Zirveye katılan Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, LRM 200iD robotunun yanı sıra fabrika otomasyonu çözümlerini ve Field Sistemini katılımcılara anlattı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde Japonya merkezli lider CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, Eskişehir’de robotik uygulama partneri olan He-Pro firması ile beraber Eskişehir Dijital Dönüşüm Zirvesi’nde yeni nesil ürünleriyle yerini aldı. Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde Digit4Anatolia katkılarıyla düzenlenen zirve kapsamında Fanuc, LRM 200iD robotunun yanı sıra fabrika otomasyonu çözümlerini ve Field Sistemini katılımcılara anlattı.

Zirve kapsamında düzenlenen panelde katılımcılara seslenen Fanuc Türkiye Robot Satış Bölge Müdürü Efe Ayangil, Fanuc’un dijital dönüşümdeki yerini katılımcılarla paylaştı. Fanuc’un dijital dönüşüm kapsamında uyguladığı karanlık fabrika konseptini, veri toplama ve analiz için sunduğu FIELD hizmet çözümünün tüm detaylarını zirve katılımcılarına anlatan Ayangil, endüstri 4.0 kapsamında gerçekleştirdiği robot otomasyonun tüm inceliklerine de konuşmasında yer verdi. Ayrıca Fanuc Türkiye Robot Satış Bölge Müdürü Efe Ayangil, Eskişehir sanayisinin Türkiye için çok önemli olduğun altını çizdi. Fanuc ürünlerinin de yaygın kullanıldığı bu önemli şehirde gerçekleştirilen etkinliğin marka için oldukça önemli olduğuna vurgu yapan Ayangil, Eskişehir Sanayi Odasının ve Eskişehir Sanayicilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen zirvede FANUC’un tek robot üreticisi olarak katılımını sağladığını söyledi.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar