Fenerbahçe maliyeti açıkladı: Mesut Özil bu sezon para almayacak

Türk futbol tarihinin en önemli yıldız transferlerinin başında yer alan Fenerbahçe'nin renklerine kattığı Mesut Özil'in maliyeti belli oldu. KAP'a yapılan açıklamada en dikkat çekici detay ise Özil'e yarım sezon ücret ödenmeyecek olması.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fenerbahçe'den yapılan KAP açıklaması şöyle;

"Profesyonel futbolcu Mesut Özil'in transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. 
Şirket, futbolcunun önceki kulübüne transfer bedeli ödemeyecek olup, sportif sonuçlarına bağlı olarak azami 1.750.000 Avro ödeyecektir.

Şirket tarafından Futbolcu'ya 2020-2021 futbol sezonu için herhangi bir ücret ödemesi yapılmayacak olup; 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında 3.000.000 Avro garanti ücret ve toplamda 550.000 Avro imza parası ödenecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar