Fenerbahçe'de Başkanlık seçimi 25-26 Haziran'da yapılacak

Fenerbahçe Kulübü, daha önce 12–13 Haziran tarihlerinde  gerçekleştirilmesi planlanan seçimlerin 25-26 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Açıklamada şöyle denildi:

"17.05.2021 Tarih ve 2021/16 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile ilki 05  – 06 Haziran 2021, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikincisi 12 – 13 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Kulübümüz Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın  01 Haziran 2021 tarihinde T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından tüm il valiliklerine gönderilen
'Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri' konulu genelge kapsamındaki  yasaklar nedeniyle anılan tarihlerde gerçekleştirilemeyeceği  anlaşılmıştır.

Dolayısıyla Tüzüğümüzün 21(4) maddesi uyarınca işbu toplantının geri  bırakılmasına  bahsi geçen genelge ve yine Tüzüğümüzün 21(5) Maddesi  hükmüne uygun olarak Kulübümüz Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere, 18 – 19 Haziran 2021 tarihlerinde, Saat 10:30’da, Ülker Stadyumu
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde  yapılmasına karar verilmiştir.

İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci  toplantının çoğunluk aranmaksızın 25 – 26 Haziran 2021 tarihlerinde  aynı yer ve saatte, yine aşağıda belirtilen gündem ile yapılacaktır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar