Fibabanka, ICBC Turkey Bank’la kredi anlaşması yaptı

Fibabanka, ICBC Turkey Bank A.Ş. ile 2 yıl vadeli 50 milyon dolarlık kredi anlaşmasına imza attı. Fibabanka, ICBC Turkey ile ilk kez karşılıklı kredi anlaşması imzaladı ve 2 yıl vadeli 50 milyon dolarlık kredi temin etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Fibabanka, ICBC Turkey ile ilk kez karşılıklı kredi anlaşması  imzaladı ve 2 yıl vadeli 50 milyon dolarlık kredi temin etti.

Fibabanka ve ICBC Turkey’nin katılımıyla Fibabanka Genel Müdürlük  binasında gerçekleştirilen imza töreninde, gerçekleşen iş birliğiyle  ilgili düşüncelerini dile getiren Fibabanka Genel Müdürü ve Yönetim

Kurulu Üyesi Ömer Mert, “Ülkemizin toplumsal ve ekonomik kalkınmasına  katma değer sağlamayı sürdürme hedefiyle ICBC ile kredi anlaşması  imzalamanın mutluluğu içerisindeyiz. Hem ülkemize hem de Bankamıza  duydukları güveni gösteren 2 yıl vadeli 50 milyon dolarlık kredi,  kurumsal ve ticari finansman ihtiyaçlarını karşılama amacıyla  kullanılacak. Bankamızın kaynaklarının çeşitlendirilmesi ve  artırılması açısından önemli olan bu kredi anlaşması ile reel sektörü  canlandıracak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

ICBC Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao ise bu başarılı  işlemin ICBC olarak Türkiye’de bankacılık sistemine ve Fibabanka’ya  duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu ve iki banka arasındaki  ilişkilerin önümüzdeki dönemde daha da gelişeceğine ve katma değer  yaratmaya devam edeceğine olan inancını ifade etti.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar