Fonet hisse yorumu ve teknik analizi

Ak Yatırım, Yapı Kredi Bankası, Şişe Cam ve Kervan Gıda'yı model  portföyünden çıkarırken, Fonet Teknoloji'yi 17 TL hedef fiyatla model  portföyüne ekledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Detaylar şu şekilde:

"Daha temkinli bir portföy öneriyoruz. İçeride olası kur oynaklıkları  ve dışarıda artan enflasyonist eğilimler ve güçlenen satış baskısı Ekim ayı hisse tercihlerinde bizi daha temkinli düşünmeye sevk etti.

Portföye Fonet eklendi. Ekim ayı portföyümüze Fonet Yazılım’ı ekledik. Yazılım sektörü şirketleri yurtiçi makro ekonomik dinamiklerden daha az etkileniyor. Ayrıca şirketin hastane yazılımları ile ürün  çeşitlendirmesine gitmesi hikayesin güçlendiriyor.

Portföyden Yapı Kredi, Şişe Cam ve Kervan Gıda çıkıyor. Buna karşılık mali sektörde  risk azaltma tercihimiz sonucu Yapı Kredi Bankası’nı portföyden çıkarıyoruz.

Ek olarak, başta doğalgaz olmak üzere küresel enerji  fiyatlarındaki hızlı artışın kârlılığı üzerinde risk oluşturduğuna  inandığımız için Şişecam'ı ve artan nakliye maliyetlilerinin şirketin  ihracat karlılığı üzerinde kısa vadeli baskı yapabileceğini  düşündüğümüz Kervan Gıda'yı da portföyden çıkarıyoruz."

Tamamı için:

https://yatirim.akbank.com/_layouts/15/AkbankYatirimciPortali/Rapor/Download.aspx?ID=6431

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar