Galata Wind halk arzı ezberleri bozdu

Son dönemler halka arzlara kesin gözüyle kar gözüyle bakan yatırımcı bugün işlem görmeye başlayan Galata Wind'in seans açılışıyla yüzde 6 kayıpla devre kesmesiyle adeta şaşkına döndü. Hisse daha sonra artıya geçerek yüzde 9'a kadar primlendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Birbiri ardına gelen halka arzlar getirdikleri karla özellikle borsaya yeni gelen yatırımcıların  iştahını kabartıyordu.

5-6 işlem günü tavan serisi sürdüren halka arzları kazanç olarak kesin gözüyle bakan yatırımcılar ise geçen hafta halka arz olan ve 8 kat talep gelen Galata Wind'de yaşanan sert kayıpları şaşkınlıkla izledi.

Seans açılışıyla birlikte yüzde 6 kayıpla devre kesen hissede 15 dakika işlem yapılamadı.

Daha sonrasında hisse artıya dönerek yüzde 9'a kadar primlendi.

Haberin yayına hazırlandığı dakikalarda GWIND hissesi yüzde 7,91 primle 5,46 liradan işlem görüyordu.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar