Galatasaray hissesine 'derbi' dopingi: Tavan açıldı...

21 yıllık Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenememe serisine dün akşam 3-1'lik skorla son veren Galatasaray'ın bu başarısı hisselere de pozitif yansıdı. GSRAY hisse senedi seans açılışında 3,60 lirayı görerek tavan oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray, dün akşam oyanan dev derbide ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 21 yılın ardından yenerek önemli bir başarıya imza attı.

Bu galibiyetin ardından takım hissesi seans açılışında 3,60 lira ile tavan olarak açtı. Daha sonrasında bir miktar geri çekilen hisse an itibariyle yüzde 19,33 kazanç ile 3,58 liradan işlem görüyor.

Öte yandan diğer iç büyük kulüp hisselerinde ise sert düşüşler dikkat çekiyor. Cumartesi akşamı Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan TSPOR hissesi yüzde 10, BJKAS hissesi yüzde 8 ve FENER hissesi ise yüzde 12 kayıpla işlem görüyor.

FENER hissesinde son durum

GSRAY hissesinde son durum

BJKAS hissesinde son durum

TSPOR hissesinde son durum

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar