Galatasaray’ın yeni sponsoru THY oldu

Galatasaray’ın 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru Türk Hava Yolları oldu. Ayrıca Galatasaray, sezon boyunca yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerini de yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Galatasaray’ın 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarındaki maçlarının forma sponsoru THY oldu.

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray 2020-21 sezonunda da Avrupa kupalarında oynayacağı karşılaşmalarda giyeceği formalarının önünde Türk Hava  Yolları logosu ile mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi  Bakü ile bu akşam saat 19:00’da (TSİ) Bakü Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu müsabaka ile bu sezon ilk defa Türk  Hava Yolları logolu formasıyla boy gösterecek.

Ayrıca Galatasaray, sezon boyunca yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerini de yine Türk Hava Yolları ile gerçekleştirecek.

GSRAY GALATASARAY SPORTIF SINAI VE TICARI YATIRIMLAR A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 0
Satış 0
Değişim 0%
Son Değer 0
En yüksek 0
En düşük 0
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
THYAO TURK HAVA YOLLARI A.O.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 309.5
Satış 309.75
Değişim 7%
Son Değer 309.75
En yüksek 310.25
En düşük 305.75
Haftalık Değişim 2.3966%
Aylık Değişim 4.0302%
Yıllık Değişim 35.4986%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar