Garanti BBVA 2020 beklentilerini açıkladı

Garanti BBVA bu yıl YP kredilerde daralma, NPL rasyosunu yaklaşık %6.5 seviyesinde bekliyor. Banka ayrıca, ortalama yüzde 15-18 özkaynak karlılığı hedeflerken, net ücret komisyonlarda da yüksek tek haneli büyüme öngörüyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti BBVA - GARAN.IS- bu yıl yabancı para kredilerde daralma, takipte kredi rasyosunu da yaklaşık yüzde 6.5 seviyesinde bekliyor.

Bankanın KAP'a gönderdiği 2020 beklentilerine göre 2020'de TL kredilerde ise yüzde 10-13 büyüme bekleniyor.

Garanti Bankası ortalama yüzde 15-18 özkaynak karlılığı hedeflerken, net ücret komisyonlarda da yüksek tek haneli büyüme öngörüyor.

Kaynak: Investing.com

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar