Garanti BBVA, koronavirüs önlemi kapsamında hamile çalışanlarına idari izin verdi (ÖZEL HABER)

Aralık ayı sonunda Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve sonrasında dünya geneline yayılan Covid-19 (korona) virüsü son olarak Türkiye'de de bir kişi de görüldü. Kamu kurumları gerekli önlem paketlerini açıklarken, özel sektörden de virüs önlemleri gelmeye başladı. Son olarak Garanti BBVA'nın, hamile çalışanlarına ay sonuna kadar idari izin verdiği öğrenildi

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BORSAMATİK ÖZEL

Çin'de ortaya çıkan ve sonrasında dünya genelinde yayılan corona virüs son olarak Türkiye'de de görüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir kişide virüse rastlandığını fakat şu an için herhangi bir salgın durumunun olmadığını belirtti. Öte yandan Covid-19 virüsünün yayılımını aza indirgemek için kamu ve özel sektörde birçok önlem alınıyor.

Bazı özel şirketler, çalışanlarına virüsten korunma yollarıyla ilgili bilgi vererek, antiseptik dezenfektan, kolonya gibi koruyucu maddeler verdi.

GARANTİ BANKASI’NDAN HAMİLE ÇALIŞANLARINA İZİN

Öte yandan Garanti Bankası'nın (BBVA), hamile çalışanlarına ay sonuna kadar idari izin verdiği öğrenildi. Bankadan çalışanlarına gönderilen bilgilendirme mailinde hamile çalışanların ay sonuna kadar idari izinli sayılacağı bilgisi paylaşıldı.

VİRÜSTE SON DURUM

An itibariyle dünya genelinde yeni tip corona virüs teşhisi konulan hasta sayısı 126 bin 344 kişiyken bu virüsten hayatını kaybeden insan sayısı ise 4 bin 639.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar