Garanti BBVA’da yeni yıl, kredisiyle birlikte geliyor

Garanti BBVA'nın, Yeni Yıl Kredisi kampanyasıyla, çalışan, esnaf ve emekliler yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Garanti BBVA'nın, Yeni Yıl Kredisi kampanyasıyla, çalışan, esnaf ve emekliler yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, yılın son günlerinde küçük büyük fark etmeden bütün ihtiyaçlara yönelik cazip fırsatlarla Yeni Yıl Kredisi sunuyor.

31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, çalışan, esnaf ve emekliler yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek.

 İnternet sitesini ziyaret edin

Yeni Yıl Kredisi kullanmak isteyenler; Garanti BBVA şubelerinden, www.garantibbva.com.tr adresindeki İnternet Şubesi’nden, Garanti BBVA Mobil’den ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı’ndan başvuruda bulunabiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten şu değerlendirmede bulundu: "2020’yi karşılarken, çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilerimizin yeni yıla diledikleri gibi hazırlanabilmesi, artan ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için uygun faiz ve vadelerde, hızlı ve kolay bir şekilde alabilecekleri Yeni Yıl Kredisi’ni hazırladık. Kredi kullanmak isteyen müşterilerimiz Garanti BBVA mobil ve internetten başvuranlar, şubeye gitmeden hızlı ve kolayca başvuru yapabiliyor. Kredi tutarı anında müşterimizin hesabına yatırılıyor. Şubelerimize yapılan başvurularda ise sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor." 

Şekerbank kredi kampanyası

Alternatifbank yılbaşı kredi kampanyası

 

GARAN TURKIYE GARANTI BANKASI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 76.45
Satış 76.5
Değişim -2.25%
Son Değer 76.45
En yüksek 80.75
En düşük 76.45
Haftalık Değişim -2.8589%
Aylık Değişim 11.6058%
Yıllık Değişim 36.9958%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar