Gedik Yatırım Holding yatırım bankası kurmak için düğmeye bastı

Gedik Yatırım Holding, şirketlerin çok daha çeşitli alternatif finansman kaynaklarına erişimlerine olanak sağlayabilmek amacıyla yatırım bankası kurulması için çalışmalara başlanmasına karar verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Ülkemizin gelişmekte olan Sermaye Piyasalarına katkıda bulunmak şirketlerin çok daha çeşitli alternatif finansman kaynaklarına erişimlerine olanak sağlayabilmek amacıyla Bugün gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantımızda aşağıdaki kararlar  alınmıştır.

- Gedik Yatırım Holding olarak Yatırım Bankası kurulması için  çalışmalara başlanmasına,

- Kuruluş ve başvuru işlemlerinin yürütülmesi ve sürecin takip  edilmesi için Genel Müdürlüğün yetkilendirilmesine karar verilmiştir.

Sonraki süreçlerle ilgili bilgilendirme yapılacaktır."

GYHOL GEDIK YATIRIM HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 26.94
Satış 0
Değişim 2.44%
Son Değer 26.94
En yüksek 26.94
En düşük 24.5
Haftalık Değişim 7.1599%
Aylık Değişim 8.1927%
Yıllık Değişim 250.325%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar