Gelişen piyasa hisselerinden sert çıkış

BOFA tarafından açıklanan EPFR rakamlarına dayandırılan verilere göre  geçen hafta küresel hisse senedi ve tahvil fonlarına para girişi  sürerken gelişen piyasa fonlarında ise kan kaybı izlendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Verilere göre Çarşamba günün tamamlanan haftada küresel tahvil fonlarına 9,9, hisse senedi fonlarına ise 7 milyar dolarlık giriş yaşandı.

12 HAFTADAN SONRA BİR İLK

Gelişen  piyasa hisse fonlarından 1,6 milyar dolarla Eylül 2020'den bu yana en  sert para çıkışı görüldü. Tahvil fonlarında ise 1,1 milyar dolarla 12 haftadır ilk kez çıkış görüldü.

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar