Gen İlaç üretime ara verecek

Gen İlaç tarafından KAP'a yapılan açıklamada planlı bakım/onarım çalışmaları nedeniyle 13 iş günü üretime ara verileceği belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketimizin, Ankara'da bulunan üretim tesisinde, planlı bakım/onarım çalışmaları nedeniyle 13 Haziran 2022 – 29 Haziran 2022 tarihleri arasında toplam 13 iş günü süreyle üretime ara verilecektir. 30 Haziran 2022 tarihinden itibaren üretime devam edilecektir.

Planlanan bakım/onarım çalışmalarının şirketimizin faaliyetlerine herhangi bir olumsuz etkisinin olmayacağı değerlendirilmektedir.

İşbu açıklamanın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, metinler arasında herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama metni esas kabul edilecektir.

GENIL GEN ILAC VE SAGLIK URUNLERI SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 57.95
Satış 58
Değişim -1.25%
Son Değer 58
En yüksek 59.35
En düşük 57.7
Haftalık Değişim -1.0238%
Aylık Değişim -13.3034%
Yıllık Değişim 23.7201%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Şirket Haberleri Borsa
Yorumlar