Getir'in kurucusu Nazım Salur'dan Glovo çalışanlarına çağrı

Glovo, pazar liderliği ve kısa dönemde kârlılık stratejisi sonucunda Türkiye de dahil dört ülkede operasyonlarını durdurma kararı aldığını dün duyurmuştu. Bunun üzerine BiTaksi ve Getir'in kurucusu Nazım Salur, sosyal medya hesabından Glovo Türkiye çalışanlarına Getir'in kapısının her zaman açık olduğunu belirtti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Haber: Edip Üçok

Dün İspanya merkezli talep bazlı teslimat girişimi Glovo, Türkiye’nin de içinde bulunduğu dört ülkede operasyonlarını durdurma kararı aldığını açıklamıştı. Glovo'nun operasyonlarını durdurma kararı aldığı ülkeler arasında Türkiye, Mısır, Uruguay ve Porto Riko bulunuyor.

Bu karar, şirketin global liderlik pozisyonunu konsolide etme ve kaynaklarını kısa vadede kârlılığa erişebileceği bölgelere kaydırma stratejisini gerçekleştirme amacıyla verildi.

Getir'in CEO'sundan çağrı

Glovo'nun bu kararına ilk yorum da benzer kulvarda onlarla yarışan Getir'in CEO'su Nazım Salur'dan geldi. Salur sosyal medyadaki paylaşımında "Türk tüketicisine hizmet veren ve pazarın büyümesine katkı sağlayan Glovo'ya hizmet verdikleri diğer pazarlarda başarı diliyorum" dedikten sonra şirketin Türkiye pazarından çıkmasından sonra açıkta kalacak motosikleti kuryelerine bir çağrıda bulundu: "Glovo Türkiye çalışanlarına Getir'in kapısının açık olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

Salur, yüzlerce Glovo çalışanına kapısını açarak istihdama da önemli bir katkı sağlamış olacak.

Kategoriler Kripto Para
Yorumlar