Gözde Girişim, efsane markayı 35 milyon TL’ye sattı

Gözde Girişim, Tokai çakmaklarının üreticisi Sebat Çakmak’ın satış sürecini tamamladı.  Can Uluslararası Yatırım Holding ile 35 milyon TL’lik anlaşma  imzalanırken, KAP’a hisse devrinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 2013 yılında  çoğunluk hissesini aldığı Sebat Çakmak’ta hisse devir işlemi  tamamlandı. Tokai marka çakmakların üretimini yapan Sebat Çakmak, Can Uluslararası Yatırım Holding’e 35 milyon TL karşılığında satıldı.

Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü, tamamlanan hisse devriyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye’nin farklı  sektörlerde yatırım yapan en büyük girişim sermayesi şirketi Gözde Girişim, başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Cazip sektörlere yatırım yapan şirketimiz, zamanı geldiğinde portföyündeki şirketleri elden çıkararak paydaşlarımıza değer yaratıyor. Sebat Çakmak’ın gelecek dönemde Can Uluslararası Yatırım Holding çatısı altında başarılarını sürdürmesini diliyoruz. Gözde Girişim satıştan elde edilen nakdi, borç ödemede kullanmayı planlıyor.”

 

GOZDE GOZDE GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 22.94
Satış 23
Değişim 0%
Son Değer 23
En yüksek 23.36
En düşük 22.94
Haftalık Değişim -11.2654%
Aylık Değişim -9.0909%
Yıllık Değişim 10.4707%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar