Günlük Kripto Para Analizi

ICRYPEX Tarafından Hazırlanan Günlük Kripto Para Analizi: Bitcoin daha stabil olmaya başladıkça ilerleyen zaman  diliminde çok daha güçlü bir şekilde hayatımızda yer alacağını  söylemek mümkün.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

ICRYPEX Tarafından Hazırlanan Günlük Kripto Para Analizi şöyle:

"Bitcoin Volatilitesi 16 Ayın En Düşük Seviyesine Ulaştı

Volatilite, son 16 ayın en düşük rakamı olmasına rağmen, özellikle  uzun vadeli opsiyonlar için hala oldukça büyük bir primi temsil  etmekte. Bitcoin daha stabil olmaya başladıkça ilerleyen zaman  diliminde çok daha güçlü bir şekilde hayatımızda yer alacağını  söylemek mümkün.

Rus Bankaları, Dijital Ruble için Hazır Rus bankaları, Merkez Bankası ile CBDC’ler konusunda anlaştı. Beş  Rus bankası, kamuoyu danışma raporunun yayımlanmasının ardından Rusya  Merkez Bankası’nın önerdiği Dijital Ruble için pilotluk yapmaya hazır  olduklarını bildirdi. Bu proje ile birlikte de bu beş Rus bankasının  çalışanlarına maaşlarını Dijital Ruble biçiminde vermesi de öngörüler  arasında.

XLM, Yeni İşbirliği ile Ani Yükseliş Yaşadı

Circle finans şirketi tarafından desteklenen ABD dolarına endeksli  stablecoin USD Coin (USDC), bundan sonra Stellar ağını kullanacağını  ve ödemelerde Stellar tabanlı USDC ile işlemleri  gerçekleştireceklerini duyurdu. Bu haber ile birlikte yaklaşık %10  oranında artış gösterdi.

Dijital Yuan ile Ödeme Devri Başladı

Çin Merkez Bankası'nın kripto para projesi Dijital Yuan, günlük  hayatın içine yavaş yavaş adapte olmaya ve bir ödeme yönetimi olarak  görülmeye başladı. Merkez Bankası dijital para birimi (CBDC), artık Shenzhen Benzin İstasyonları’nda kullanılabilecek. Dijital Yuan,  yalnızca benzin ya da gaz alımlarında değil benzin istasyonu marketlerinden yapılan satın alımlarda da kullanılabiliyor."

Kategoriler Kripto Para
Yorumlar