Günlük teknik bazlı hisse önerileri: MGROS, ALBRK, GOZDE, HEKTS, ISMEN

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca; 'Kısa vadeli güçlenmenin devamı için 1350 üzerinde kapanış şart.' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST analizi şöyle;

Dünkü beklentimiz; “Baskının kırılması nedeniyle 1335 ve 1330 destek olmak üzere, 1351 direnci arasında başka bir sıkışma bandı içerisinde kalacağız. Dirençler 1351 ve 1365 seviyesi olacaktır. 1330 kırılması durumunda ise sıkışma yeniden aşağı yönde kırılacaktır.” demiştik.

Dün gün içerisinde 1351 aşılarak zirve yenilendi, rekorun yenilenmesi ile birlikte işlem hacmide 35 milyar TL’ye yükseldi. Alımların genele yayılması nedeniyle zirvenin hemen altında bir kapanış gerçekleşti.

Bugün 1350 üzerinde hafif alıcılı bir açılış ile 1363 bir kez daha test edebiliriz. Açılış zayıf kalırsa 1340 desteğine geri çekilme ve ardından hisse bazlı hareketlerin etkili olduğunu görebiliriz. Kısa vadeli güçlenmenin devamı için 1350 üzerinde kapanış şart.

GÜNLÜK TEKNİK ANALİZ BAZLI HİSSE ÖNERİLERİ;

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar