Günün kazanç potansiyeli yüksek hisseleri: ARCLK, KCHOL ,OTKAR, SISE, TTKOM

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca; '1310 kırılırsa 1272 desteğine geri çekilme yaşanır' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"Cuma günkü beklentimiz “1324 direncini test etmesini bekliyoruz. 1312 üzerinde kapanış ile birlikte kısa vadeli taban oluşumunu tamamladık buna göre 1312 üzerinde konsolide olup, 1324 direncini kırarsak 1360 direncine kadar yükseliş devam edebilir.

1312 desteğinin altında kapanışlarda 1268 kanal desteğimiz olarak izlenebilir.” demiştik. Cuma günü seans içi yükselen kanal ana direncini, kanal boyunca zorladık ve geçemedik. Yeni haftaya Cuma günü olduğu gibi  1310-1327.5 bandında başlıyor olacağız.

Son iki işlem gününde yükselen kanal direnci geçilememiş olması nedeniyle 1310 desteğine geri çekilme görebiliriz. 1310 üzerinde konsolide olduğumuz sürece dengelenme ve yukarı yön devam edecektir. 1310 kırılırsa 1272 desteğine geri çekilme yaşanır."

Günün yükseliş sinyali veren hisseleri;

ARCLK, KCHOL ,OTKAR, SISE, TTKOM

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar