Günün kazanç potansiyeli yüksek hisseleri

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Olası satışlarda ise takip edilecek ilk destek seviyesi 1450’de bulunmakta olup bu seviyenin kırılmasıyla birlikte 1428 takip edilecektir.' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteni;

Cuma günü satıcılı bir seyir izleyen BİST-100 endeksinde gün içinde 1480 seviyesine kadar yükseldikten sonra 1471’den günü tamamladı.

Saatlik bazlı göstergeler aşırı satım bölgesinde bulunurken günlük bazlı göstergeler ise aşağı yönlü hareketlerini sürdürmekte olup henüz aşırı satım bölgesine ulaşmadılar.

Cuma günü kapanışı itibariyle BIST-100 endeksi düşen kanal hareketinden çıkmak üzere olup bugün yükseliş hareketlerinde takip edilecek ilk direnç seviyesi 1489’da bulunmakta ve bu seviyenin geçilmesiyle birlikte 1500 hedeflenecektir.

Olası satışlarda ise takip edilecek ilk destek seviyesi 1450’de bulunmakta olup bu seviyenin kırılmasıyla birlikte 1428 takip edilecektir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar