Günün öne çıkan hisseleri: GSDHO, ISGYO, PETKM, ULKER, YKBNK

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Bugünde 1310 destek olmak üzere 1331 direncine doğru dünkü düşüşün tepki denemesi görülebilir' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"Dünkü beklentimiz “Dünkü düşüş bir düzeltme, realizasyon hareketiydi. 1275 kanal desteği kırılmadığı sürece yükseliş eğiliminin sürmesini bekliyoruz. Bugünde 1310 destek olmak üzere 1331 direncine doğru dünkü düşüşün tepki denemesi görülebilir.

Desteklerimiz 1310 ve 1275 olarak izleyebiliriz.” demiştik. Dün yine yükselen kanal direnci olan 1334 denendi geçilemedi. Böylece seans içi yükselen kanal güçlenmiş oldu. Bugün 1310-1334 bandı içerisinde 1334 yeniden zorlanacak.

1334 direnci kırılması durumunda 1357 doğru hareketin devamını, 1310’da kırılması durumunda kanal desteği olan 1278’e geri çekilme bekleyebiliriz.

GÜNLÜK TEKNİK ANALİZ BAZLI HİSSE ÖNERİLERİ:

GSDHO, ISGYO, PETKM, ULKER, YKBNK "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar