Günün önemli şirket haberleri

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden derlenen günün önemli şirket haberlerinde birbirinden önemli gelişmeler var. Ziraat Yatırım tarafından hazırlanan listede Karsan, Vakıfbank ve Derimod var.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Karsan (KARSN, Nötr): Yıllık izin ve planlı bakım faaliyetleri nedeniyle; 29 Temmuz 2019 tarihinden itibaren üretime ara verilecek olan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada Kurban Bayramı sonrası 15 Ağustos 2019 tarihinde, 5 Ağustos 2019 tarihinden itibaren üretime ara verilecek olan Bursa Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada ise 19 Ağustos 2019 tarihinde üretime başlanacaktır.

Vakıfbank (VAKBN, Nötr): 168 gün vadeli 200mn TL nominal değerli Vakıfbank finansman bonoları ihraç ve halka arz edilecek olup Vakıfbank Finansman Bonolarının ihraç ve halka arzına ilişkin talep toplama işlemi 22-23-24 Temmuz 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu bonolara, 200mn TL nominal olan halka arz büyüklüğünden fazla talep gelmesi durumunda toplam halka arz miktarı 300mn TL nominal tutara yükseltilebilecektir.

DİĞER ŞİRKET HABERLERİ

Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret (DERIM): Şirket, 27mn TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 5,4mn TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 21,6mn TL nakit (bedelli) olarak %400 oranında artırılarak 27mn TL'ye çıkarılmasına karar vermiştir.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar