Günün yükseliş sinyali veren hisseleri: ANHYT, DEVA, DOHOL, KARSN, GSDHO

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca; 'Bu kadar yüksek işlem hacmi ile kırılan destekler sonrasında oluşacak tepkilerin sınırlı olmasını bekleyebiliriz' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BIST 100 teknik analiz ve hisse önerileri şöyle;

'Dünkü beklentimiz; “1092’de bulunan kanal desteğine gerilemesini bekliyoruz. 1092 oldukça önemli bir kanal desteği kırılması durumunda trend değişimi olacak 1076 ve 1042 kısa vadede görülebilir bu durumda. 1092’den gelen tepkilerde 1132 kırılmadığı sürece 1092 desteği üzerinde baskı devam edecektir.” demiştik.

Dün gün boyu 1117-1143 aralığında dalgalandı ve ana direncimiz olan 1132 üzerinde yüksek bir hacimle kapanış gösterdi.

1132’nin kırılması ile birlikte düşen kanaldan çıkmış tepki hareketine başlamış durumdayız. 1144 dün ilk direnç seviyemizdi. Sonraki tepkide direnç bölgemiz 1160 seviyesidir. 1125 ise tepkinin devamı için korunması gerekli. 1125 kırılırsa dün kazançlar verilir ve 1095 seviyesine geri dönülür.'

GÜNLÜK TEKNİK ANALİZ BAZLI HİSSE ÖNERİLERİ:

ANHYT, DEVA, DOHOL, KARSN, GSDHO

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar