Günün yükseliş sinyali veren hisseleri: ARENA, ASUZU, DGATE, KORDS, TRCAS

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Göstergelerde aşırı alım, negatif uyumsuzluk ve bollinger bandının dışında taşma olduğu için kısa vadeli işlemlerde dikkatli olunması gerekir.' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım teknik analiz;

Dünkü beklentimiz; “1377 kanal direncinden ise kar realizasyonlarının etkili olması ile 1350’de bulunan yatay desteğe  gerilemesini bekliyoruz. 1377 kanal direnci kırılması durumunda 1392 direnci hedeflenebilir.”demiştik.

Dün 1377 kanalın üzerinde gapli bir açılış ve ardından gün boyu 1392 direncine dayalı bir seyir, gün sonunda ise bu direncimizden sınırlı bir realizasyon ile kapanış gerçekleştirdik.

Ağustos-Kasım ayı periyodunda yaşanan yükselen kanallın ana direnci 1397- 1400
aralığında kesişiyor.

Göstergelerde aşırı alım, negatif uyumsuzluk ve bollinger bandının dışında taşma olduğu için kısa vadeli işlemlerde dikkatli olunması gerekir. 1400 direnç bölgesi kırılması yada taşması durumunda 1432 direnci önem taşır.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar