Günün yükseliş sinyali veren hisseleri

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Bugünde yükseliş  ile başlayıp 1485 direncini test edilmesini bekleyebiliriz.' tespitinde bulunuldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:

"Yılın son işlem gününde dolar kurunda yaşanan yükseliş ile  birlikte yılı 200 $ seviyesinin altında kapattık.

Haftalık dolar bazlı  grafiklere bakıldığında 200-206 $ seviyelerinde bulunan dirençleri  kıracak bir pozitif uyum görünüyor.

Son haftalarda yaşanan işlem hacmi  ve fiyatlarda yaşanan yükseliş Ocak ayı içerisinde 200 $ taban yapmak  suretiyle 225$ seviyesini hedeflenmesini sağlayabilir.

Bugünde yükseliş  ile başlayıp 1485 direncini test edilmesini bekleyebiliriz. Psikolojik  ve kanal direncimiz 1500 seviyesinde olacaktır.Desteklerimiz ise 1470  ve 1456 noktaları olacaktır.

GÜNLÜK TEKNİK ANALİZ BAZLI HİSSE ÖNERİLERİ

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar