Halka arz büyüklüğü 77 milyon TL'yi buldu

Manas Enerji'nin halka arzına 19 bin 450 yatırımcıdan 2,5 kat talep geldi. Halka arz büyüklüğü ise 77,2 milyon lira oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Manas Enerji Yönetimi A.Ş.'nin halka arzında 13-14 Temmuz'da talep toplama süreci tamamlandı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, şirket payları 9,90 TL'den halka arz edilirken, belirlenen fiyat ile halka arza 2,58 kat talep geldi. Halka arz büyüklüğü ise 77,2 milyon TL oldu.

Şirketin çıkarılmış sermayesinin 12 milyon liradan 19,8 milyon liraya artırılması nedeniyle ihraç edilen 7,8 milyon TL nominal değerli payların halka arz edildi.

Halka arza toplamda 19 bin 450 olarak yatırımcı katılım gösterdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar