Halka arz için SPK'ya başvurdu

Sümer Faktoring, halka arza ilişkin izahnamenin onaylanması talebi ile SPK'ya başvuruda bulundu

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sümer Faktoring, halka arza ilişkin izahnamenin onaylanması talebi ile SPK'ya başvuruda bulundu.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimizin halka arzına ilişkin izahnamenin onaylanması talebi ile Sermaye Piyasası Kurulu'na 13 Eylül 2021 tarihinde başvuruda  bulunulmuştur.

Şirketimizin adresli internet sitesinde ve halka arzda aracılık eden Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin adresli internet  sitesinde yayınlanan taslak izahname (İhraççı Bilgi Dokümanı) ekte yer  almaktadır.

Şirketimiz paylarının muhtemel halka arzına ilişkin izahname henüz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmamıştır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayını müteakip kesinleşen izahname ilgili sermaye  piyasası hükümleri çerçevesinde ilan edilecektir."

Kaynak: http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/963564

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar