Hepsiburada’ya ABD’de 4 farklı hukuk şirketi tarafından soruşturma başlatıldı

NASDAQ Borsası’nda geçen ay işlem görmeye başlayan Hepsiburada’ya ABD’de 4 farklı hukuk şirketi tarafından soruşturma başlatıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Habertürk'ün haberine göre, geçen hafta yaşanan yüzde 25’i aşkın  düşüşün ardından Hepsiburada hisselerinin halka arz fiyatının da  altına düşmesi üzerine ABD’deki üç hukuk bürosu (Glancy Prongay & Murray LLP, Johnson Fistel, Howard G. Smith, Frank R. Cruz)  yatırımcıları korumak adına harekete geçti.

E-ticaret platformu Hepsiburada, 1 Temmuz 2021 tarihinde hisse başına  12 dolarlık fiyat üzerinden NASDAQ’ta halka arz edilmişti. Bu işlem  ile şirket, ABD NASDAQ Borsası’nda kote olan ilk ve tek Türk şirketi  olmuştu.

8 DOLARA KADAR İNDİ

1 Temmuz ile 25 Ağusyos tarihleri arasında 12-14 dolar arasında  seyredem şirketin hisse fiyatı geçen hafta perşembe günü (26 Ağustos),  bir günde yüzde 25’ten fazla değer kaybederek, 12 dolardan 8 dolar  seviyesine kadar inmişti.

Haberin tam metni:

https://www.haberturk.com/abd-de-hepsiburada-ya-sorusturma-baslatildi-haberler-3177745-teknoloji

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar