Hisse değerlendirmesi: TSKB için 'AL' tavsiyesini korudu

Vakıf Yatırım, TSKB için 1,66 TL hedef fiyat ile 'AL' tavsiyesini korudu. Analizde, 'Kısa vadeli “Endeksin Üzerinde Getiri” ve uzun vadeli “AL” önerimizi sürdürüyoruz.' ifadelerine yer verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Değerlendirmenin ayrıntıları şu şekide:

"Bankanın 2020 yılı için paylaştığı beklentiler, bizim öngörülerimizle uyumlu olup, beklentilere paralel gerçekleşen 4Ç finansal sonuçları ve bankanın açıkladığı 2020 yılı beklentilerinin hisse performansı üzerindeki etkisinin nötr olacağını değerlendiriyoruz.

TSKB için 1,66 TL olan hedef fiyatımızı korurken, kısa vadeli “Endeksin Üzerinde Getiri” ve uzun vadeli “AL” önerimizi sürdürüyoruz. "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar