Hisse model portföyünde değişikliğe gitti

Bizim Menkul Değerler, hazırladığı analizde hisse model portföyünü yatırımcılarla paylaştı. Raporda, 'Yılbaşından bu yana BMD Araştırma Portföyü %5,1  değer kazanmış olup aynı dönemde SINAİ Endeks %6,8 değer kazanmıştır' bilgisine yer verildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Bizim Menkul Değerler analizi:

"BMD Araştırma portföyünde BIMAS, PETKM, TCELL, TUPRS, TOASO, AYGAZ, CIMSA, TRGYO, EREGL yer almaktadır. 5 – 12 Ocak 2021 döneminde  BMD Araştırma portföyü  %2,5 değer kazanmış olup, SINAİ Endeks ise  %6,1 değer kazanmıştır.

Araştırma Portföyünde geçtiğimiz hafta en  yüksek getiriyi %11,1 ile TOASO sağlarken en düşük getiriyi -%1,4 ile TUPRS elde etmiştir. Yılbaşından bu yana BMD Araştırma Portföyü %5,1  değer kazanmış olup aynı dönemde SINAİ Endeks %6,8 değer kazanmıştır.

BMD Araştırma Portföyü, analistin şirket ziyareti  gerçekleştirmesi ile elde ettiği bilgiler sonrası uluslararası  değerleme standartlarınca kabul görmüş metodolojiler ile elde edilen  şirket değerinin BMD Yatırım Komitesi’nce kabul görmesi şartı ile elde  edilen hisselerden oluşmaktadır.

Bankacılık endeksine ait hisseler ve katılım endeksi faaliyet  alanı kriterlerine uymayan hisseler portföy oluşturma kriterleri  gereği BMD Araştırma Portföyü’ne dahil edilmemektedir."

Analizin tamamı için tıllayın

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar