Hisse model portföyüne Koç Holding'i ekledi!
Yatırım Finansman, model portföyünden Enka İnşaatı çıkarırken Koç Holding'i ekledi
Abone olYatırım Finansman, model portföyünden Enka Inşaatı çıkarırken Koç Holding'i ekledi.
Kurumun kısa bilgilendirme notunda şöyle denildi:
"ENKA son 12 ayda güçlü bir performans sergiledi; bu performans, dayanıklı serbest nakit akışı (FCF) üretimi ve dünya genelinde artan altyapı harcamaları beklentileriyle desteklendi. Göreceli değerlemenin artık o kadar cazip olmadığını düşünüyoruz ve bu nedenle aynı dönemde zayıf performans gösteren KCHOL'e geçmeyi tercih ediyoruz.
Net aktif değerine (NAV) göre %30’un üzerinde bir iskonto ve NAV’ı artırma potansiyeli ile KCHOL’ün cazip bir giriş seviyesi sunduğu görüşündeyiz."
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.