Hissede hareket yaratacak 4 şirket haberi

Ziraat Yatırım tarafından günlük olarak hazırlanan günün önemli şirket haberleri yayımlandı. Borsada işlem gören şirketlerden yer alan haberler arasında günün öne çıkan 4 şirket haberi var.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ziraat Yatırım tarafından günlük olarak hazırlanan günün önemli şirket haberleri yayımlandı. Borsada işlem gören şirketlerden yer alan haberler arasında günün öne çıkan 4 şirket haberi var.

Anadolu Grubu Holding (AGHOL, Nötr): Kredi derecelendirme kuruluşu Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri, Şirket'in Uzun vadeli (Ulusal) kredi derecelendirme notunu (TR) AAA, Kısa vadeli (Ulusal) kredi derecelendirme notunu (TR) A1+ olarak derecelendirmiş, görünümü ise stabil olarak belirlemiştir.

Coca-Cola İçecek (CCOLA, Nötr): Coca Cola İçecek Elazığ merkezli deprem sonrasında fabrika ve depolarda yapılan hasar tespiti sonrasında, onarımı için hemen başlanan hasarlar haricinde ciddi bir hasar tespit edilmediğini duyurdu. Şirket KAP'a yaptığı açıklamada, operasyonlarının bu hafta içerisinde normal şekilde devam edeceğini belirtti.

Net Holding (NTHOL, Nötr): Geri alımı gerçekleştirilen, şirket sermayesinin %10'unu aşan, payların elden çıkarılması için itfa süresinin 31.12.2021 olacak şekilde uzatılması talebi SPK tarafından onaylanmıştır.

Cemas Döküm (CEMAS): Şirketin mevcut pay sahiplerinin bedelli sermaye artırımı yoluyla çıkarılacak payları, sahip oldukları payları oranında ve nominal bedel üzerinden 28.01.2020 ile 11.02.2020 tarihleri arasında 15 gün süreyle alma hakkı bulunmaktadır. Yeni pay alma haklarının kullanımında, bir payın nominal değeri 1 Türk Lirası olup, 1 adet pay 1 Türk Lirası'ndan satışa arz edilecektir.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar