H&M, Kerem Bursin ile iş birliğine devam ediyor

H&M, Sonbahar Erkek Koleksiyonu için kendi hikayesiyle ilham veren ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile iş birliğine devam ediyor. Dünya markası, geçtiğimiz Nisan ayında Kerem Bürsin’le gerçekleştirdiği ilk lokal iş birliğini duyurmuştu. Moda severler tarafından büyük beğeniyle takip edilen ve başarıyla sonuçlanan bu iş birliğinin devamını getirmek isteyen H&M, sosyal medya mecralarında yer alacak olan filmin çekimlerini İstanbul’da gerçekleştirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

H&M Türkiye, yeni interaktif kampanyasıyla 2019'un en konuşulan işlerinden birine imza atıyor. H&M’in Kerem Bürsin iş birliğiyle hayata geçen yeni film projesi, izleyicilere klasik bir reklam filminin çok ötesine geçen bir deneyim sunuyor. Film serisinde, izleyiciler senaryoya göre seçimler yaparak Kerem Bursin'i yönlendiriyor ve birbirinden çok farklı sonlara ulaşabiliyor. Hmsunar.com adresinden yayınlanan filmde kendi maceralarını seçen izleyiciler, filmin önemli karar anlarında seçimlerde bulunarak hikâyenin akışına etki edebiliyor ve ulaştıkları sonları sosyal medyada paylaşabiliyor.

H&M'den modern kesimler

H&M Sonbahar Erkek Koleksiyonu terzilik mirasıyla, modern kesimler arasındaki mükemmel dengeyi koruyor. H&M Erkek Kış Koleksiyonunda, Kerem tarafından seçilen zamansız dış giyim parçaları, soğuk kış aylarına uygun spor kıyafetleri ve şehir yaşamına uygun çabasız günlük kıyafetler dikkat çekiyor. Modern erkek gardırobunun vazgeçilmez unsurları kapüşonlu montlar, blazer ceketler, dar kesim pantolonlar ve kış aksesuarları ise hem şık hem de çok yönlü.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar