Huobi'den Çin'e yasak geldi

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Huobi, Çinli yatırımcılara kripto para türevlerinde işlem yapmayı yasakladı. İsrail, Irak, Bangladeş, Bolivya, Ekvator, Kırgızistan ve İngiltere'den yatırımcılar da web sitesinin türev ticareti hizmetlerini kullanamayacaklar.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Huobi, kullanıcı sözleşmesinde 26 Haziran tarihinde yaptığı değişiklik ile Çin ve Tayvan'dan yatırımcılarını Huobi web sitesi üzerinden türev alım satım hizmetlerini kullanmalarının yasaklandığını bildirdi.

İsrail, Irak, Bangladeş, Bolivya, Ekvator, Kırgızistan ve İngiltere'den yatırımcılar da web sitesinin türev ticareti hizmetlerini kullanamayacaklar.

Öte yandan Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimleri pazartesi günü yükseliş trendine girdi. Bitcoin, Çin'de kripto para madenciliğine karşı ülke çapında bir baskının ortasında geçen hafta büyük ölçüde düşüş yaşamıştı.

Pazartesi günü küresel kripto para piyasa değeri günlük yüzde 3,52 artarak 1,38 trilyon dolara yükseldi. Bitcoin, güne bir önceki güne göre yüzde 5 daha yüksek bir seviyede başladı. En büyük hacimli kripto para birimi Bitcoin yükselerek 34 bin 863 doları gördü.

 

Kategoriler Kripto Para
Yorumlar