İETT'nin ihalesine tek teklifi Otokar verdi

Otokar, İETT'nin 378 milyon liralık 60 adet elektrikli minibüs alım ihalesine tek teklif veren şirket oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ., İETT'nin bedeli 378 milyon liralık 60 adet elektrikli minibüs alımı ihalesine 30 Haziran 2022 tarihinde teklif verdi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, ihaleye başka şirketin katılmadığı bilgisi verildi.

KAP'a yapılan açıklamasında "İETT Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu, 60 adet elektrikli tip minibüs alımı, gerekli şarj üniteleri temini ve araçların 2 yıllık bakımını içeren ihalede tek teklif tarafımızdan verilmiş olup, bu durum ihalenin sonucunun kesinleştiği anlamına gelmemektedir" ifadeleri kullanıldı.

İhale sonucunun kesinleşmesi için, Kamu İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde, alıcı kurum tarafından teklifin anlamlı bulunarak sözleşme imzalanmasına ilişkin davet mektubunun gelmesi beklenecek.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar