İki AVM açılış için tarih verdi

Akiş GYO, koronavirüs salgını sebebiyle kapalı tutulan Akasya ve Akbatı AVM'lerinin açılışı için tarih verdi: 1 Haziran. Firma AVM'lerde virüse karşı tedbirler alındığını ve haziran ayında dükkanlara kira desteği sağlanacağını bildirdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) tavsiye kararıyla 19 Mart'ta kapanan AVM'lerden Akasya ve Akbatı'nın açılış tarihi belli oldu.

Akiş GYO, portföyündeki Akasya ve Akbatı alışveriş merkezlerinin 1 Haziran'da açılacağını duyurdu. Firma virüse karşı alınan tedbirleri de bildirdi.

Firmadan Kamuyu Aydınlatma Platfotmu'na (KAP) yapılan açıklamada "Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında 19 Mart 2020 tarihinde kapatmış olduğumuz Akbatı ve Akasya alışveriş merkezlerimiz ile ilgili olarak, Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri'nde faaliyetlerimize yeniden devam edebilmek için, kiracılarımızdan da aldığımız görüşler neticesinde açılış tarihimizin 1 Haziran 2020 olarak belirlenmesine karar verilmiştir. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nca pandeminin seyri üzerine açılış tarihini etkileyebilecek olumsuz bir görüş gelmesi durumunda bu tarih ötelenebilecektir" denildi. 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorumlar