İki hissede tedbirler sona erdi
Borsa İstanbul’da DSTKF ve SUNTK hisselerinde uygulanan açığa satış ve kredili işlem yasakları sona erdi. İki hisse bugün tedbirsiz işlem görecek.
Abone ol
Borsa İstanbul’da Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında uygulanan tedbirler iki hissede sona erdi.
Borsa İstanbul’un menkul kıymet tedbir listesine göre Destek Finans Faktoring A.Ş. (DSTKF) ve Sun Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SUNTK) paylarındaki tedbirlerin süresi 20 Ağustos 2026 tarihinde tamamlandı.
Buna göre iki hisse, 21 Ağustos 2026 itibarıyla tedbirsiz işlem görmeye başladı.
Her iki hissede de sona eren tedbirler şöyle:
DSTKF
-
Açığa satış yasağı
-
Kredili işlem yasağı
SUNTK
-
Açığa satış yasağı
-
Kredili işlem yasağı
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.