İki hisseyi model portföyünden çıkardı

Ak Yatırım, beklentileri ve getiri performansını dikkate alarak Coca Cola İçecek ve BİM'i model portföyünden çıkardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ak Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme  yapıldı:

"AK Yatırım Arş: Hisse Senetlerinde Öneriler - Eylül 2021: Piyasada  iyimserliğin Eylül'de korunmasını bekliyoruz

- Temkinli iyimserliğimizi koruyoruz. Hisse senedi piyasaları küresel bazda Ağustos ayını (endekslerde düzeltme olasılığı artmasına) rağmen FED'den gelen ılımlı para politikası sinyali sayesinde genelde alıcılı  geçirdi.

ABD hisse senedi endeksleri ortalama %3 artarken, MSCI-GOÜ  endeksi nispeten zayıf seyreden Çin yüzünden ancak %2 yükseldi. BIST-100 endeksi de dolar bazında %7,5 arttı. - Eylül ayı portföyümüze  yeni hisse almadık. Buna karşılık beklentileri ve getiri performansını  dikkate alarak portföyden Coca Cola ve Bim'i çıkarıyoruz."

Model Portföy:

ASELS, EREGL, FROTO, GARAN, KRVGD, MPARK, PGSUS, SISE, TUPRS, YKBNK

Analizin tamamı için:

https://yatirim.akbank.com/_layouts/15/AkbankYatirimciPortali/Rapor/Download.aspx?ID=6351

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar