İki hisseyi portföyüne ekledi

Ak Yatırım, BİM ve Koç Holding'i portföyüne eklerken, Selçuk Ecza'yı portföyünden çıkardı... Ak Yatırım, konu ile ilgili raporunda, Ford Otosan, Garanti Bankası, Klimasan, Koza Altın, Pegasus ve Yapı Kredi Bankası'nı portföyünde tuttuklarını kaydetti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ak Yatırım, konu ile ilgili  raporunda, Ford Otosan, Garanti Bankası, Klimasan, Koza Altın, Pegasus ve Yapı Kredi Bankası'nı portföyünde tuttuklarını kaydetti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

"BİM ve Koç Holding'i portföyümüze ekliyor, Selçuk Ecza'yı  portföyümüzden çıkarıyoruz. BİM'i en çok beğendiğimiz hisse senetleri listesine ekliyoruz. Şirketin 2Ç19 finansallarının 1Ç19 ile kıyaslandığında daha yüksek büyüme ve marjlarda beklediğimiz iyileşme ile güçlü gelmesini beklediğimiz finansalların hisse için bu seviyelerden katalist olmasını bekliyoruz.   Koç Holding'i en çok beğendiğimiz hisse senetleri listesine ekliyoruz. Mevcut fiyat seviyelerinin Koç Holding hisse senedi için cazip olduğunu düşünüyoruz.

Selçuk Ecza'yı kar realizasyonu amacıyla en çok beğendiğimiz hisseler listesinden çıkartıyoruz. Hisse portföye eklediğimizden bu yana  endeksin %61 üzerinde performans gösterdi. Değişiklikler sonrası en  çok beğendiğimiz hisseler: Bim, Ford Otosan, Garanti, Klimasan, Koç Holding, Koza Altın, Pegasus ve Yapı Kredi olarak sıralanmaktadır."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar