İmamoğlu’na yardımda bulunan Göknur Damat kimdir?

Ekrem İmamoğlu’na bağışta bulunduğu için bıçaklı saldırıya uğrayan Göknur Damat kimdir? Daha önce Erdoğan’ın manevi kızım dediği Göknur Damat neden bıçaklandı? Detaylar haberimizde…

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tayyip Erdoğan 2 sene önce Türkiye Esnaf Buluşması toplantısında Tekirdağlı Göknur Damat'tan bahsetmişti…

Erdoğan, o toplantıda "Tekirdağlı Göknur Damat kardeşimiz kanser illetine yakalanınca KOSGEB 'ten aldığı destekle kendi işini kuruyor ve o moralle hastalığı yeniyor" demişti. Peki Göknur Damat kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündemine nasıl geldi? Tekirdağlı Göknur Damat 16 mart 2017 Çarşamba günü 360 TV'de yayımlanan Perihan Savaş ile Yeni Ben programına katıldı.

Programda Göknur Damat kanseri yenme hikayesini anlattı. Doktorların 6 ay ömür biçtiği Göknur Damat, kanseri moralle yendi. KOSGEB'ten kredi çeken Göknur, gençlik hayalindeki işi kurdu ve makyöz stüdyosu açtı. Kanser tedavisi gören Göknur Damat İBB seçimlerinin iptal edilmesiyle birlikte Ekrem İmamoğlu’na destek vermişti.

İMAMOĞLU’NA BAGIŞ YAPTI, BIÇAKLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manevi kızım olarak adlandırdığı Göknur Damat ‘Herşey Çok Güzel Olacak’ diyerek İmamoğlu’nun kampanyasına 20 TL bağış yapmıştı. Göknur Damat’ı kimliği belli olmayan biri baldırından bıçakladı. Olayı öğrenen Ekrem İmamoğlu ise Göknur Damat’ı ziyaret etti.

Kategoriler Borsa Sözlüğü
Yorumlar