İş Bankası hissesinde 'Adnan Bali' düşüşü

İş Bankası hisseleri yabancı ajansta yer alan  Adnan Bali’nin görevi bırakacağı haberi etkisi ile geriledi. Hissegün içerisinde yüzde3’ü aşan kayıplar yaşandı...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İş Bankası hisseleri yabancı ajansta yer alan haber etkisi ile  geriledi.

Bloomberg Terminal'de yer alan ancak henüz resmi kaynaklar  tarafından teyit edilmeyen habere göre, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali 10 yıldır sürdürdüğü görevini bırakacak.

Karar yakın  zamanda açıklanacak.  Henüz iddia düzeyinde bulunan ve resmi kaynaklar tarafından  teyit edilmeyen haber konusunda İş Bankası henüz bir açıklama  yapmadı. Haberin etkisi ile İş Bankası hisselerinde %3,13 düşüş yaşandı. Hisse şu dakikalarda yüzde 2,28 ekside 6,87’den alıcı buluyor.

Kaynak: Foreks

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar