İşbir Holding'den o firmayla sözleşme imzaladı

İşbir Holding, bağlı ortaklığı İşbir Sünger ile Spring Air International arasında Spring Air ürünlerinin üretim ve satış hakkına ilişkin lisans sözleşmesi imzalandığını KAP'ta açıkladı

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İşbir Holding, bağlı ortaklığı İşbir Sünger ile Spring Air International arasında Spring Air ürünlerinin üretim ve satış hakkına  ilişkin lisans sözleşmesi imzalandığını açıkladı.

Şirket tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bağlı ortaklığımı İŞBİR SÜNGER SANAYİ A.Ş. ile SPRİNG AİR İNTERNATİONAL LLC. arasında
Spring Air ürünlerinin üretim ve satış hakkına ilişkin lisans  sözleşmesi imzalanmıştır.

İşbu sözleşme kapsamında İŞBİR SÜNGER SANAYİ A.Ş., Spring Air markalı  yatak ve uyku ürünlerinin Türkiye, Macaristan ve Bulgaristan'daki üretim, satış ve pazarlama haklarına sahip olmuştur. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Spring Air International LLC, sahip olduğu 8 fabrika ve 35 uluslararası  lisans ile ABD'nin en büyük yatak üreticilerinden olup, Dünya çapında 43 ülkede yatak ve uyku ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir.

Kaynak: Foreks Haber Merkezi

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar