İşte haftanın en çok kazandıran hissesi

Bu hafta BIST 100 endeksinde en çok yükselen Gübre Fabrikaları oldu; en çok değer kaybeden ise Erbosan. Borsa İstanbul'da en yüksek işlem hacmi 8 milyar 795 milyon lirayla Türk Hava Yolları oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 17,23 ile Gübre Fabrikaları oldu. Söz konusu hisse senedini yüzde 10,29'luk artışla Koza Madencilik, yüzde 9,55'lik yükselişle de Logo Yazılım izledi.

Hafta kapanışında en çok değer kaybeden hisse ise yüzde 19,87 ile Erbosan oldu. Bu hisseyi yüzde 16,89'luk düşüşle Karel Elektronik, yüzde 15,94'lük azalışla da İş Finansal Kiralama takip etti.

Borsa İstanbul'da en yüksek işlem hacmi 8 milyar 795 milyon lirayla Türk Hava Yolları'nda olurken, bu şirketi 8 milyar 183 milyon lirayla Aselsan, 3 milyar 226 milyon lirayla Odaş Elektrik takip etti.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar