Kaplamin hisse senedine brüt takas uygulaması ve yatırımcılara tedbir

Borsa İstanbul, Kaplamin pay piyasasındaki işlemleri nedeniyle Mehmet  Ersin HATIR ve Neriman  ÖZTÜRK adlı şahslara 1 ay süreyle tedbir getirdi. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 06/09/2019'dur.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul, Kaplamin pay piyasasındaki işlemleri nedeniyle 2 yatırımcıya 1 ay süreyle tedbir getirdi.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5'inci ve 6'ncı maddeleri çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KAPLM)  payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle KAPLM.E payında 08/08/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle açığa satış ve kredili  işlem yasağı ve brüt takas önceleyici tedbirleri ile Yönerge'nin 6'ncı  maddesinde belirtilen ilgili payın piyasasındaki emir ve işlemleri  nedeniyle aşağıda adı yer alan yatırımcılar hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 08/08/2019  tarihinden itibaren 1 ay süreyle internetten emir iletilmesinin  kısıtlanması, açığa satış ve kredili işlem yasağı ve brüt takas  önleyici tedbirleri uygulanacaktır.

Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 06/09/2019'dur.

Yatırımcı  Adı ve Soyadı  MKK Sicil Numarası
Mehmet  Ersin HATIR           12525297
Neriman  ÖZTÜRK               39514517"

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar