Kaplumbox ile taşınmak çok kolay

Evini veya ofisini taşımak isteyenlere benzersiz seçenekler sunan Kaplumbox geri dönüşümlü, yüksek kaliteli kutuları sayesinde taşınma sürecindeki karmaşaya mükemmel bir çözüm yaratıyor. İçinde eşyaları güvenle taşımanın yanı sıra taşınma süreci boyunca evinde düzenli görünümden ödün vermek istemeyenler de Kaplumbox’ı tercih ediyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Yeni bir ev ya da ofise geçerken en çok önem verilen konulardan biri dayanıklı kutular içinde güvenli biçimde eşyaların taşınmasını sağlamak. Kaplumbox sağladığı zahmetsiz, taşınmaya yönelik geri dönüşümlü plastik kutu çözümleri ile taşınmayı kolaylaştırmasının yanı sıra evinde veya ofisinde bu telaşlı sürecin düzenli, derli-toplu bir biçimde yaşanmasında da olanak veriyor.

Karton kutulara oranla %35 daha fazla eşya taşıma kapasitesi, su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı oluşu ile ön plana çıkan Kaplumbox, eşyalarınızı dış etkenlere karşı korurken ağaçların ve doğanın korunmasına da katkı sağlıyor.

Taşınma öncesinde koli aramak gibi zahmetli bir süreci de ortadan kaldıran ve zamandan tasarruf sağlayan Kaplumbox dilediğiniz tarihte evinize teslim ediliyor ve siz taşındıktan sonra belirttiğiniz gün yeni adresinizden alınarak büyük bir konfor vadediyor. Konik tasarımıyla tutması ve taşıması kolay olan, iç içe geçebilen yapısıyla en zahmetli ve karmaşık taşınma sürecini bile düzenli hale getiren Kaplumbox, taşıma battaniyesi, mini balonlu naylon, ambalaj kâğıdı, koli bandı ve streç film gibi detayları da sunuyor. 

Kaplumbox Hakkında

Kaplumbox stresli taşınma işinin önemli bir kısmı olan paketleme sürecini kolaylaştırmak için kurulmuş yepyeni bir girişimdir. Kaplumbox taşınma konusunda daha konforlu, daha ekonomik ve daha çevreci bir alternatif sunuyor. Çevreci, dayanıklı ve pratik taşınma kutularının ekonomik bir şekilde kiralanmasını sağlar. Tamamen taşınmaya özel tasarlanan Kaplumbox kutuları kapaklı, tutacaklı ve üst üste istiflenebilir yapısıyla eşya taşımayı kolaylaştırır. Ayrıca taşınma öncesi paketleme işlemleri için kaplumbox.com internet sitesinde satışa sunulan yardımcı ürünler, eşyaların zarar görme riskini minimuma indirir.

Geri dönüşümlü malzemelerle Türkiye’de üretilen Kaplumbox, kiralama yöntemiyle tekrar tekrar kullanılarak karton kolilerin yerine sürdürülebilir bir alternatif sunmaktadır. Taşınmak isteyen kişiler kaplumbox.com internet sitesinden ihtiyaç duydukları kadar Kaplumbox kutularını ve yardımcı paketleme malzemelerini sipariş eder. Kaplumbox kutuları siparişin ertesi günü veya müşterinin belirlediği başka bir tarihte adrese ulaştırılır. Taşınma sonrasında ise Kaplumbox kutuları müşterilerin yeni adreslerinden geri alınır. Böylece taşınma süreci hem evini taşıyanlar hem de nakliyeciler için oldukça kolay ve zahmetsiz gerçekleşmektedir.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar