Kardemir: Üretmeye, istihdama devam edeceğiz

Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle uzun süredir online  yapılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Toplantısı yüz yüze yapıldı. KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan, ‘Üretmeye, istihdam sağlamaya ve bu ülkeye katma değer yaratmaya devam edeceğiz’ dedi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yolbulan, küresel çapta  yaşanan salgın sebebiyle bir süredir yönetim kurulu toplantılarının  uzaktan gerçekleştirdiklerini, normalleşme süreci kapsamında yönetim  kurulu üyeleriyle birlikte şirkette bir araya gelme fırsatı  bulduklarını söyledi.

Uzun bir sürenin ardından bir araya geldikleri yönetim kurulu toplantısında, öncelikli olarak şirketin gelecek planlarının ele alındığını ve gelecek dönemlerde çelik sektörünü nelerin beklediğini görüştükleri ifade etti.

Yolbulan, "Ek olarak, şirketimizin kurumsal  yapısına uygun olarak ve yönetim kurulumuzun görevlendirmeleriyle  yapılmakta olan bir iç denetim sürecinin içindeyiz. Bu sürecin daha şeffaf ve daha bağımsız olması gayesi ile Genel Müdürümüz Hüseyin Soykan’ın izne çıkmasına ve yerine vekalet görevi ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcımız Reyhan Özkara’nın tayin edilmesine yönetim kurulumuz uzlaşı ile karar vermiştir. Yönetim kurulumuzda yer alan bağımsız üyelerimiz ile birlikte KARDEMİR A.Ş'nin ve dolaylı olarak Karabük’ün geleceği için uyum içinde çalışmaktayız. SPK tarafından şirketimizin daha şeffaf ve daha kurumsal olması açısından görevlendirilen bağımsız üyelerimize seçildikleri günden itibaren şirketimizin menfaatine dayalı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri, üst yönetimi, şirket yöneticileri, müdür kadroları ve tüm çalışanları ile birlikte görevinin başındadır. KARDEMİR A.Ş sadece Karabük için değil tüm Türkiye için önemli bir şirkettir. Biz tüm sorumluluklarımızın bilincinde olarak hedeflerimiz doğrultusunda üretmeye, istihdam sağlamaya ve bu ülkeye katma değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

KRDMD KARDEMIR KARABUK DEMIR CELIK SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 24.1
Satış 24.12
Değişim 0.94%
Son Değer 24.1
En yüksek 24.24
En düşük 23.08
Haftalık Değişim -1.7128%
Aylık Değişim 3.8793%
Yıllık Değişim 1.4309%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar